E.
P.
H.
Algemene Elektriciteitswerken
Numerische centrale die het beheer van het ganse systeem verzekert.
Zij is uitgerust met een microprocessor van de laatste generatie.
Een inwendig "real-time" uurwerk laat de programmatie toe van vertragingen en programmaties in de tijd, of elke andere functie die verband houdt met de tijd.
Een rechtstreekse aansluiting op de centrale voor PC USB laat niet alleen toe de ingangen/uitgangen te programmeren maar ook de programmatie van zekere vergevorderde functies van het systeem uit te voeren.
Een intelligente aanwezigheids- nabootsing is eveneens ingebouwd.

Master
Domotica Toebehoren
TFT-VIDEO KLEUREN AANRAAKSCHERM
TFT kleuren aanraakscherm dat de weergave en de bediening van alle gedomotiseerde punten toelaat, zoals de instelling van temperatuur, uurwerk, geluid, SMS, videofoon en video .. enz.
Deze heeft : ingebouwde T░ voeler, IR receptor, micro SD kaart, ethernet connectie en passwoord.
De software zal evolueren in de komende maanden naar nieuwe multimedia functies.


Wie over een iPod touch, iPhone of iPad beschikt, kan die voortaan gebruiken om de Domintell installatie te bedienen. Hiervoor dien je wel de communicatiemodule DETH02 ge´nstalleerd te hebben. De module moet geconnecteerd zijn aan het LAN-netwerk en de iPhone, iPod touch of iPad moet aansluiting hebben op hetzelfde thuisnetwerk. Het principe van de app is dat je als gebruiker zelf de interface bepaalt, die aan je behoeften voldoet. Verschillende elementen kan je aan de interface toevoegen: groep, knop, omhoog/omlaag, slider en temperatuurcontrole.
Domintell bedienen met iPhone of iPad